Kategorie

Pánské sluneční polarizační brýle OAKLEY Ten

Sluneční brýle OAKLEY jsou zárukou kvality, kvalitných materiálů, moderního stylu, elegance a osobitosti. Transparentní brýlové čočky absorbují nežádoucí sluneční paprsky a ochrání tak Váš zrak. 100 % UVA a UVB ochrana. Polarizační brýle umožňují pohodlné vidění, kontrastní a bez oslnění. Polarizační brýle přináší komfort a výhody a oceníte je jak v každodenním životě, tak i při sportu a relaxaci.

Více informací

Sleva!
4 100 Kč vč. DPH

4 400 Kč vč. DPH

Sluneční brýle OAKLEY jsou zárukou kvality, kvalitných materiálů, moderního stylu, elegance a osobitosti. Transparentní brýlové čočky absorbují nežádoucí sluneční paprsky a ochrání tak Váš zrak. 100 % UVA a UVB ochrana. Polarizační brýle umožňují pohodlné vidění, kontrastní a bez oslnění. Polarizační brýle přináší komfort a výhody a oceníte je jak v každodenním životě, tak i při sportu a relaxaci. Sluneční polarizační brýle ocení také řidiči. Je pouze na vás, jakou aktivitu právě budete dělat.

 

Brýle je možné zhotovit rovněž jako sluneční dioptrické brýle nebo sluneční polarizační dioptrické brýle či přizpůsobivě se dobarvující dioptrické brýle Transitions případně Drivewear.

  • Ochranný index 3
  • Propustnost světla 16 %

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...